Пенсіонер убив сестру молотком, а потім розчленував тіло і втопив у ставку

1 июля 2011 г. в 12:36

В Ростовській області (Росія) брат із сестрою не знайшли компромісу у вирішенні майнового питання і 65-річний чоловік схопив молоток і кілька разів вдарив ним по голові свою 60-річну родичку.

7a.jpg
Від отриманих травм жінка померла на місці.

Коли злочинець усвідомив, що вбив людину, він розчленував тіло своєї сестри на кілька частин, прив'язав до них каміння і втопив у річці. Однак це не допомогло вбивці приховати сліди злочину.

Через тиждень місцеві рибалки побачили руку, яка спливла на поверхню. Про страшну знахідку вони одразу повідомили до органів внутрішніх справ.

"Експерти-криміналісти провели огляд частин тіла, що спливли на поверхню, а оперативники опитали місцевих жителів. Особливий інтерес ми проявили до жителя приватного будинку, розташованого на березі - його сестра вже тиждень перебувала в розшуку як та, що зникла безвісти, - повідомив начальник відділення карного розшуку.

Після того, як чоловікові представили неспростовні докази, що доводять його провину, він зізнався в скоєному і став співпрацювати зі слідством.

За словами правоохоронців, на часі підозрюваний знаходиться під арештом. Слідчими органами Росії по Ростовській області стосовно нього порушено кримінальну справу.

Якщо вина підозрюваного буде доведена в суді, чоловікові може загрожувати довічне позбавлення волі, прокоментував співробітник прес-служби ГУ МВС Росії по Ростовській області.

 

Источник: tsn.ua

 

Пенсіонер убив сестру молотком, а потім розчленував тіло і втопив у ставку

EXMO affiliate program