Пентхаус у Лондоні за Ј136 млн купив Ахметов

19 апреля 2011 г. в 12:01

Невідомим покупцем, який купив найдорожчу квартиру в Гайд-парку у Лондоні, виявився Рінат Ахметов.


Рінат Ахметов, найбагатша людина України, загальні статки якого оцінюють в $ 16 млрд., купив найдорожчу квартиру у Великобританії. Повідомляє видання Financial Times.

Як повідомлялось , невідомий покупець скористався послугами українських адвокатів та купив дві новенькі квартири у нещодавно відкритому комплексі One Hyde Park в районі Найтсбридж (Knightsbridge).

Квартири перебудовані в одну і сформували пентхаус загальною площею 2 300 м2 з винним погребом. Вартість квартири складає £136 млн.

Особистий прес-секретар Ріната Ахметова Олена Довженко підтвердила, що холдинг System Capital Managemen (SCM), який належить Ахметову є одним з інвесторів будівництва комплексу One Hyde Park.

Пентхаус в Гайд-парку придбаний у сирому вигляді (після будівельників). Новий власник витратить близько $60 млн на ремонтні роботи та облаштування.

Нагадаємо, доходи Ахметова від шахт та енергетики за президентства Віктора Януковича сягнули $3 мільярди.

П’ятірку лідерів серед українських мільярдерів за рейтингом журналу Forbes 2011 року складають Рінат Ахметов, Віктор Пінчук, Ігор Коломойський, Геннадій Боголюбов та Костянтин Жеваго.

Показово, що за п’ять років Ахметов у цьому рейтингу піднявся з третьої сотні на 39 місце.

 

Источник: Finanсial Time

 

Пентхаус у Лондоні за £136 млн купив Ахметов

EXMO affiliate program