Переплюнули "розп'ятого хлопчика": росТБ видало нові фейки про звірства на Донбасі (відео)

18 марта 2018 г. в 21:35

Член Ради Федерації РФ від окупованого Криму Ольга Ковтиди розповіла нові фейки, які поширюють російські ЗМІ на Донбасі про начебто звірства ВСУ. Фрагмент відео опублікував блогер Сергій Запорізький на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

У п'ятницю, 16 березня, на програмі "Час покаже" скандального російського пропагандиста Артема Шейніна, яку показують на російському "Першому каналі", член Ради Федерації РФ від окупованого Криму Ольга Ковтиди розповіла черговий моторошний фейк про "звірства" українських військових на Донбасі.

За словами Ковтиди, страшні історії про зґвалтування розповідав їй особисто Захарченко.

"Таких звірств ми не бачили ніколи. Це ж нелюди. Дуже багато таких випадків, про які страшно розповідати. Зґвалтована 8-річна дівчинка, якій у піхву заливали пінобетон. Навели приклад про чотирьох дівчаток, від 18 років, яким на лобі вирізали "дружина сепаратиста", "кума сепаратиста", "дочка сепаратиста", а потім з розрізаними грудьми їх посадили спина до спини, дротом прив'язали і відправили їх до родичів", - заявила Ковтиди.

Блогер Сергій Запорізький опублікував фрагмент відео з передачі "Час покаже", де Ольга Ковтиди розповідає фейки про українських військових.

"Пропоную Олі тепер присвоїти поганяло "Оля-пінобетон", – висловився про цей виступ Ольги Ковтиди Запорізький.

nnovosti.info

EXMO affiliate program