Перевдягнені ченцями бандити пограбували банк в США

2 июня 2011 г. в 17:47

За кілька хвилин до закриття у відділення банку TCF Bank увірвалися двоє людей у ​​чернечих рясах. На обличчях у них були гумові маски, що імітують людське обличчя.

 

У американському місті Палос-Хейтс, штат Іллінойс, банк пограбували невідомі, переодягнені ченцями.

Як повідомляється , пограбування відбулося 30 травня, але подробиці події з’явилися в американських ЗМІ лише зараз. За кілька хвилин до закриття у відділення банку TCF Bank увірвалися двоє людей у ​​чернечих рясах. На обличчях у них були гумові маски, що імітують людське обличчя.

Один грабіжник був озброєний револьвером, друга (за описами очевидців, це була жінка) - напівавтоматичним пістолетом.

Під загрозою розправи бандити змусили банківських службовців відвести їх у сховище. Набивши сумку грошима, вони покинули банк і зникли на сріблястому Chevrolet Impala з тонованими стеклами. Яка сума стала здобиччю грабіжників, поки не ясно.

Відділення банку в Палос-Хейтс піддається пограбування не вперше. "Не знаю чому, але воно користується певною популярністю", - повідомив детектив міської поліції Джеральд Водка.

Поліція та ФБР мобілізовані на пошуки злочинців. Примітно, що видання The Chicago Sun-Times описує грабіжників як білих чоловіка і жінку зростом близько 170 сантиметрів. У той же час, за даними місцевої редакції ABC, мова йде про "світлошкірих афроамериканців".

 

Источник: lenta.ru

 

Перевдягнені ченцями бандити пограбували банк в США

EXMO affiliate program