Переворот в “ЛНР”: сплеск “фабрики жахів” пророкують на Донбасі

11 декабря 2017 г. в 01:50

Переворот в “ЛНР” може привести до сплеску російської пропаганди в регіоні, яка не буде підконтрольна взагалі ніякій цензурі.

Про це пише жеурналіст Олександр Білокобильський у своїй колонці для “Крим. Реалії”.

“Повалення Плотницького, тепер уже колишнього ватажка угруповання “ЛНР”, не є приводом для радості українців. Тепер в ОРДЛО проросійська пропаганда виходить на новий рівень, а серед “посадових осіб” варто очікувати змагання з демонструванням українофобії”, – сказав він.

В інформпростір “республіки” повертаються найбільш радикальні “новоросійські” сайти, які були заборонені за часів Плотницького. А керувати “державною” телерадіокомпанією “ДТРК ЛНР” призначили Сергія Колесникова, який особисто писав сценарії фейків про “українських диверсантів” і займався інформаційними спецопераціями в інтернеті “, – написав журналіст.

За його словами, на луганське телебачення незабаром повернеться “фабрика жахів”.

Як раніше повідомляла “Народна Правда“, російський «Левада Центр» оприлюднив результати останнього опитування про те, які проблеми найбільше турбують росіян. Згідно результатів, жителі РФ переймаються зростанням цін та зубожінням, аніж війною на Донбасі чи пишаються анексією Криму.

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program