Перший футбольний матч на Олімпійському ризикує здійняти чималий скандал

24 октября 2011 г. в 17:50

За два тижні на новому стадіоні гратимуть збірні України та Німеччини. Проте 67 тисяч квитків – ВЖЕ у кишенях спекулянтів і коштують удесятеро дорожче! Уболівальники – обурені, організатори – здивовані, а правоохоронці – нічого вдіяти не можуть.


19.jpg

 

До футбольного матчу «Україна – Німеччина» - цілих два тижні, а в касах залишилися тільки  найдорожчі ВІ АЙ ПІ -квитки.

Прямо тут біля Олімпійського ошивається з десяток спекулянтів. Вони фактично не дають уболівальникам проходу. Кожен дістає із кишені цілу пачку квитків, причому, найдешевших, їх номінал – 20 гривень. А от продаж стартує від ста двадцяти.

Прибуток у 700 відсотків – такі заробітки знали хіба що наркобарони! Уболівальникам важко підібрати слова! Бо це перша гра на новому стадіоні, відповідно, охочих піти на неї більше ніж місць на Олімпійському.

Схема, за якою білети цілими пачками опиняються у спекулянтів, проста. ЗА правилами, в одні руки касири продають тільки шість квитків. А поза правилами – своїм  -  відпускають по кілька сотень. Подейкують, за 20 відсотків від «навару».

На Олімпійський скільки не кивай, усе – безрезультатно… В адміністрації стадіону повідомили, продаж квитків – не у їхній компетенції. Цим займається приватна компанія. Ну а воювати зі спекулянтами, які ошиваються прямо під Олімпійським, вони не мають права.

За часів  Радянського Союзу за спекуляцію можна було загриміти і надовго, - кажуть правоохоронці. А зараз, спекулянт – підприємливий молодик, і закидати йому бодай щось важко.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Перший футбольний матч на Олімпійському ризикує здійняти чималий скандал

 

Источник: kriminal.tv

 

EXMO affiliate program