Під Іловайськом генерали відправили добровольців “на м’ясо” – нардеп

21 августа 2014 г. в 10:14

В бою під Іловайськом надзвичайно важка ситуація. Зараз триває бій. Батальйони “Шахтарськ” і “Азов” змогли вирватися з оточення терористів, а батальйон “Донбас” – не встиг.

 

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці написав лідер “Радикальної партії” Олег Ляшко.

“У терористів надпотужна техніка і озброєння. Генералів, які відправили добровольців – вибачте за грубу правду – “на м’ясо” – у нерівний бій без відповідного оснащення – треба розстріляти. Вимагатиму у Верховній Раді найжорстокішої кари для новітніх маршалів жукових. Перемога – понад усе, але треба діяти грамотно і цінувати життя і здоров’я захисників Украіни”, – пише О.Ляшко.

За йогословами, зараз триває жорстокий бій.

“Батальйони “Шахтарськ” і “Азов” змогли вирватися з оточення терористів. Батальйон “Донбас” – не встиг вирватися. Зараз триває бій. Моліться за наших воїнів! Їх розстрілюють з мінометів та закидують гранатами…”, – пише лідер “Радикальної партії”.

Він також повідомив, що 8 бійців загинули.

“Щодо втрат з нашої сторони. У “Донбаса” шестеро загиблих, орієнтовно тридцять поранених. “Шахтарськ” – п’ять поранених, промисел Божий – нікого не вбили. “Азов” – двоє загиблих із позивними Хома і Аксьон, шестеро поранених”, – резюмував О.Ляшко.

EXMO affiliate program