Під Петербургом депутат напав з ножем на сім'ю мігрантів і спалив їх автомобіль

23 июля 2011 г. в 15:07

Депутат разом зі своїм другом познущалися над сім’єю з Узбекистану - вигнали їх з авто, погрожуючи, а потім спалили автомобіль до тла.

51.jpg

 

У Приозерському районі Ленінградської області поліція затримала 41-річного муніципального депутата Олексія Іванова, який разом з приятелем влаштував розправу над сім'єю вихідців із Середньої Азії. Під загрозою ножа народний обранець висадив сімейство з машини і підпалив її.

Злочин скоєно в четвер на березі озера Світле біла селища Олива. Під час відпочинку депутат Іванов "вирішив показати присутнім, хто тут головний", пише Life News .

Разом з приятелем Ігорем Уткіним він зупинив "Жигулі" і, погрожуючи мисливським ножем, висадив з салону пасажирів і 32-річного водія. Як виявилося, в автомобілі їхав виходець із Узбекистану разом зі своєю дружиною і сином.

Потім народний обранець закидав салон автомобіля гілками і підпалив. Старенькі "Жигулі" моментально спалахнули і за лічені хвилини вигоріли вщент на очах сім'ї мігранта та депутата.

Паліїв затримали близько полудня прямо на березі озера. При встановленні особи з'ясувалося, що злочин скоїв депутат 4-го скликання муніципальної ради МО "Червоненька річка" Олексій Іванов 1970 року народження, а також його знайомий Ігор Уткін 1966 року народження.

У поліції шоковані вчинком законодавця. "Це просто кричуща пригода! Депутат, який повинен захищати права людей, повівся настільки звірячим чином", - зазначили співробітники Приозерського УВС.

За даним фактом порушено кримінальну справу за статтею "навмисне знищення або пошкодження майна".

Наразі чиновник і його спільник відпущені на свободу під підписку про невиїзд.

 

Під Петербургом депутат напав з ножем на сім'ю мігрантів і спалив їх автомобіль

EXMO affiliate program