Під виглядом працівниці соціальних служб жінка ошукала та обікрала десятки людей

4 мая 2011 г. в 11:00

Ще одну рецидивістку ромської національності затримали в Луцьку. Під виглядом працівниці соціальних служб жінка ошукала та обікрала десятки людей. Жертвами її обману стали жителі всіх областей країни.


Останньою жертвою пройдисвітки стала молода волинянка. Циганка зайшла до її будинку і попросила напитися. Коли дівчина пішла за водою, кармеліта поцупила в неї гроші та прикраси.

Повірила шахрайці:

Поки пішла на кухню за водою, прийшла, дивлюсь, її немає. Глянула зразу на цінні речі, які лежали вдома. Зникли гроші, зникли золоті вироби, мобільний телефон.

Шахрайку затримали під час спроби здати в ломбард викрадене золото. Пройдисвіткою виявилась мастита аферистка. Жінка зізналась, що приїхала до Луцька лише нещодавно. До цього вона гастролювала всією країною.

Геннадій Єфірапнович, перший заступник начальника міліції м. Луцьк:

Коли ми її затримали, в неї був вилучений мобільний телефон, який був викрадений в Луганській області. Тому можна зрозуміти, яка широка географія злочинної діяльності цієї особи.

Зі слів затриманої, через велику кількість злочинів вона навіть не пригадує скількох людей ошукала та обікрала. Лише в Луцьку та в області жінка залишила без грошей та золота понад десяток мешканців.

Геннадій Єфірапнович, перший заступник начальника міліції м. Луцьк:

В середньому, кожна крадіжка, яку вона скоїла, орієнтовно золота по кримінальних справах, 2500, 3300, 3900 гривнями.

Жінка каже, що рік тому вийшла з тюрми і знову почала без зупинки дурити людей. За цей час вона об’їхала всю країну, зупинили її лише в Луцьку.

Зізналась у злочинах: Крала, що робила? – А, вже забула, не знаю. – А то давно було? – Канєшна! Вже год тому назад.

Усіх, хто став жертвою пройдисвітки, просять звертатися до міліції. Телефон однаковий для всіх регіонів – 102.

 

Під виглядом працівниці соціальних служб жінка ошукала та обікрала десятки людей

EXMO affiliate program