Під Миколаєвом пенсіонера з'їли домашні свині

20 февраля 2018 г. в 23:49

У селі Ковалівка Миколаївського району Миколаївської області в'єтнамські свині частково з'їли свого господаря. Про це повідомляє місцеве видання "Новости N"

Розтерзане тіло 80-річного пенсінера було виявлено на території свого домоволодіння. Тулуб без голови, рук і внутрішніх органів виявили сусіди, які забили на сполох у зв'язку з тривалою відсутністю самотнього пенсіонера і прийшли до нього на подвір'я.

Перед ними постала страшна картина: домашні в'єтнамські свині буквально доїдали свого господаря.

Останній раз живим дідуся бачили в суботу, 17 лютого. Можливо, чоловікові стало погано, він впав і помер прямо у дворі. А вже після цього голодні свині обгризли його труп.

Як повідомили «Новинам-N» у відділі комунікації ГУ НП Миколаївської області, тіло пенсіонера буде направлено для встановлення причини смерті на СМЕ. Однак експертам доведеться потрудитися, щоб докопатися до істини, так як встановити причину загибелі під час відсутності голови і внутрішніх органів вкрай складно.

На місці працює поліція, розпочато кримінальне провадження за ст. 115 КК України «Умисне вбивство» з поміткою «нещасний випадок».

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program