Під Тернополем розгорівся скандал навколо "викрадення" призовника співробітниками військкомату (Відео)

21 мая 2018 г. в 13:45

Тернопільський військовий комісаріат почав розслідування за фактом спроби "викрадення" призовника, про який стало відомо з соціальних мереж.

Так, в Facebook з'явилося відео, на якому молодика силою заштовхують в авто.

У коментарі виданню "20 хвилин" родичі призовника повідомили, що 13 травня він після футболу чекав транспорт на зупинці, щоб їхати додому в село Кальне. На зупинку під'їхав автомобіль, з якого вийшли троє невідомих чоловіків у цивільному, які не представилися і почали заламувати йому руки. Також повідомили, що раніше у хлопця були травмовані руки і під час інциденту у нього розійшлися шви, від чого він почав кричати. Очевидці викликали на місце пригоди швидку і поліцію. Уже після приїзду правоохоронців "викрадачі" заявили, що вони співробітники військкомату.

Уже в лікарні хлопцю вручили повістку.

За словами брата призовника, у військовому комісаріаті нібито погрожували посадити призовника. Пізніше хлопця змусили написати пояснення, чому він після виходу указу президента про строкову службу добровільно сам не з'явився протягом десяти днів.

Тим часом в комісаріаті заявили, що займуться розслідуванням події.

"У соціальних мережах поширене відео, де нібито фігурують представники військового комісаріату одного з районів Тернопільщини.

З метою визначення об'єктивності даного факту, керівництво Тернопільського обласного військового комісаріату призначило службове розслідування. Якщо буде підтверджений факт причетності представників райвійськкомату до вчинення правопорушення, то ці особи понесуть відповідальність згідно з українським законодавством і статутів Збройних Сил України", - йдеться в повідомленні.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program