Підірваний бліндаж і братська могила під Горлівкою: офіцер ЗСУ розповів про нові втрати бойовиків

5 декабря 2018 г. в 07:20

Бойовики т.зв. "армії ДНР" зі складу "9-го окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти" (Новоазовськ) і 3-ї окремої мотострілкової бригада (Горлівка) зазнають відчутні втрати через пияцтво, бійки і неакуратне поводження зі зброєю.

Про кілька таких випадках офіцер ЗСУ Олександр Гром повідомляє на своїй сторінці в Facebook.

За його даними, днями під час розпивання алкогольних напоїв і бійки, що послідувала після цього, один з бойовиків 3 ОМСБР відкрив вогонь з автомата трасуючими кулями і потрапив в боєкомплект. "Внаслідок попадання трасера в боєкомплект стався великий бабах, братська могила і знищена позиція", – розповідає офіцер.

Друга НП теж сталася в 3 ОМСБР на тлі вживання спиртного бойовиками. Командир взводу застрелив з табельної зброї двох солдатів, щоб не "ділитися" з ними місцевою жрицею любові.

Третій випадок стався в 9 ОШМСП МП. У селі Пікуза (колишнє Комінтернове Волноваського району) т.зв. "морпіхи ДНР" вигнали місцевого жителя з дому і захопили його житло. Перед бойовим чергуванням окупанти підвищували свої "бойові можливості" саморобним спиртним.

"Коли бухло було розлите до глотки, всі розійшлися на пости, залишивши включеними електроприлади. Внаслідок будинок згорів, а учасники фаєр-шоу щоб не пояснювати командуванню причини пожежі, "стали на лижі". Служба безпеки України повідомила, що готова прийняти їх усіх, як рідних", – іронічно додав Олександр Гром

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program