Пілотом літака, який розбився вчора на Львівщині, є уродженець Російської Федерації

27 июля 2014 г. в 14:57

У наслідок авіакатастрофи, яка сталася вчора, 26 липня у Пустомитівському районі, що на Львівщині загинув уродженець Російської Федерації, який довгий час проживав на Полтавщині, де займався фермерством.


Саме у суботу чоловік на приватному літаку оглядав свої поля на Львівщині. Однак, не дотримавшись техніки безпеки, його літак зіткнувся з електричними лініями, від чого і впав на землю. Від отриманих травм чоловік загину на місці події.

На місце трагедії до уламків літака одразу прибули надзвичайники, міліція та навіть представники ОБСЄ. Від коментарів, поки триває слідство, усі відмовляються. Однак, у Пустомитівському райвідділу спростували версію, що, мовляв, пілот був російським шпигуном. Проте, додали, що насправді, чоловік був родом з Росії, однак уже тривалий час займається господарством на Полтавщині.

Варто додати, місцеві, які працювали у той час на полі намагалися допомогти пілотові, однак від отриманих травм чоловік одразу загинув.

«Ми бачили, що літак зачепився колесом за електричні лінії і полетів одразу вниз. Скоріш за все він ще «головою» в один з проводів потрапив – так і загину. Пілот був мертвий одразу», – розповідає очевидець авіакатастрофи Пан Степан.

Нагадаємо, у суботу, 26 липня, о 9.40 поблизу села Лісневичі Пустомитівського району Львівщини внаслідок зіткнення з електромережами упав приватний літак .

 

По материалам: zik

EXMO affiliate program