Південний фронт: бойовики з мінометів обстріляли Веселівку і Миколаївку

31 октября 2014 г. в 10:36

Бойовики з мінометів обстріляли Веселівку і Миколаївку. Про це заявив керівник прес-центру сектору “М” в зоні АТО Дмитро Горбунов.


“За ніч бойовики двічі порушили умови меморандуму. Спочатку в 2.25 у районі н.п. Веселівка обстріляли позиції українських військовослужбовців. З мінометів, а пізніше о 7.20 ранку на схід н.п. Миколаївка. В результаті ніхто з військовослужбовців не постраждав, техніка вся ціла”, – повідомив Горбунов.


Подібні новини: У Маріуполі по лінії Павлопіль-Гнутове сили АТО “гідно відповідають” на обстріли, – штаб оборони

“Ситуація в Маріуполі продовжує бути досить напруженою, однак за погодними умовами безпілотні літальні апарати бойовиків не літають”, – зазначив Горбунов.


“Військовослужбовці ЗСУ поблизу Талаківки та інших населених пунктів продовжують нести службу по захисту суверенітету нашої держави, ми готові дати відсіч будь-яку і готові в будь-яку хвилину відповісти на обстріл бойовиків”, – підкреслив керівник прес-центру сектору “М”.


Нагадаємо, раніше керівник прес-сектору “М” зони АТО Дмитро Горбунов заявив, що под Маріуполем в результаті мінометного обстрілу поранено 1 українського військового. При цьому, за інформацією бойовиків, наступ української армії зупинено бойовиками. Активні бойові дії тривають в районі донецького аеропорту.


По материалам: 7days

EXMO affiliate program