П’яна матір так побила свою маленьку дочку, що зламала їй ногу

5 апреля 2011 г. в 10:53

Виховання по-полтавськи.  У місті Гадяч п’яна матір так побила свою 7-річну дочку, що зламала їй ногу. Щоб примусити дитину мовчати про знущання, садистка пригрозила, що накладе на себе руки, якщо та бодай комусь розкаже правду.

 

Цю дівчинку звуть Даша, їй 7 років. Вона у лікарні вже тиждень, в неї перелом стегна. За словами її матері, дочка пошкодила ногу під час хатнього прибирання.

Матір дівчинки: Та ну, не знаю. Якось на полу нога заскочила, не знаю. Я як почувствовала, що тріснуло, тоді вже мені дійшло. Я дала їй обезбалівающу таблетку і побігла швидку визивати.

Медики вірили у цю версію, доки не почули, як дівчинка уві сні кричить до мами, аби та її не била. Після відвертої розмови з лікарями мала зізналась, що насправді її понівечила матір.

Даша, боїться маму: Вона взяла ніж і топор, ганялася за мною і почала мене кидати. І поламала мені ногу.

Даша розповіла, що росте без батька. Той покинув родину, не витерпівши алкогольної залежності дружини. Мама знайшла нового співмешканця, такого самого алкоголіка, і відтоді все виховання Даші звелось до побиття та знущань. Зламавши дочці ногу, ненька шантажувала її, що повіситься, якщо та комусь про це розповість.

Даша, боїться маму: Коли вона п’яна, вона мене ні за що б’є. Вона не була п’яна, ні за що, не знаю, за що вона мені поламала. Казала, щоб я нікому не казала, бо повіситься.


На допит у міліцію матір Даші також прийшла п’яною. Жінка зрештою визнала свою провину, однак наполягала, що це була випадковість.

Матір дівчинки: Ви були напідпитку? – Ні. Що інтересно, якби напідпитку, не так би обідно було.  Я сказала, як заберуть, я сказала їй лічно, я повішуся. І все.

У міліції кажуть, домашній садизм не минеться для матері безкарно. За спричинення важкої травми дитині та залякування жінка сяде до тюрми на 5 років. У цей час вихованням Даші займатимуться бабуся і дідусь.

Жанна Ахіджанян, начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей: Тілесні ушкодження, а саме перелом лівого стегна, характеризуються як ушкодження середньої тяжкості, тобто буде порушена КС за ст. 122, а також збираються матеріали для порушення КС за ст. 166 «Злісне невиконання батьківських обов’язків»

За прогнозами лікарів, травма не викличе порушень у розвитку Даші. Медики докладуть усіх зусиль, аби маленька красуня навіть не накульгувала. Усі фізичні травми у Даші з часом загояться, а от чи заживуть душевні – невідомо.


Даша, боїться маму: Ти маму хочеш бачити чи ні? – Ии. – А ти їй пробачиш? – Ии.

 

П’яна матір так побила свою маленьку дочку, що зламала їй ногу

 

EXMO affiliate program