П'яна ДТП в Києві: чоловік "летів" додому і вбив дружину

7 мая 2018 г. в 23:28

В Києві сталася чергова жахлива ДТП, жертвою якого стала молода жінка. Трагедія трапилася в ніч на неділю, 6 травня, на вулиці Братиславській, де Volkswagen Passat протаранив вантажівку MAN. Водій постраждав, а його дружина загинула.

За словами водія фури, він зупинився біля Лікарні швидкої допомоги в крайньому правому ряду, так як зламався автомобіль, була включена аварійка і встановлений знак аварійної зупинки, а о 01:30 він почув удар.

За словами очевидців, Passat на високій швидкості рухався в бік станції метро "Чернігівська" і намагався випередити автомобіль, що їхав попереду по правій смузі. При маневрі водій легковика не встиг завершити випередження і врізався в причіп фури.

При зіткненні Volkswagen був повністю розбитий. Права сторона виявилася під причепом тягача. Водій "німця" отримав незначні травми і був на місці ДТП. На передньому пасажирському сидінні перебувала дружина водія, на жаль, вона померла. Їй було 24 роки.

За словами поліцейських, винуватець аварії був у нетверезому стані, але не зміг пояснити, чому сів п'яним за кермо і не міг пригадати, скільки людей було в машині.

Щоб витягти тіло загиблої, рятувальникам ДСНС довелося розрізати Volkswagen.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program