Пьяни луганчани плювали на ДАИшникив

31 мая 2011 г. в 14:34

Плювалися, матюкалися та билися з міліцією. На Луганщині патруль ДАІ затримав вкрай п’яного водія та пасажира.

 

Зрозумівши, що залагодити інцидент по-доброму не вдасться, чоловіки замість хабара дали інспекторам.. по зубах. Правоохоронці зняли бійку на відеокамеру.

Легковик, який перевищив швидкість, правоохоронці переслідували понад 10 кілометрів. Однак накази зупинитися водій машини сприймав як розвагу і лише піддавав газу.

Коли авто зупинили, з нього вийшло двоє нетверезих чоловіків. Вони назвалися працівниками впливової державної організації та пригрозили інспекторам звільненням. Та коли їх запросили проїхати на медичне обстеження, чоловіки полізли на міліціонерів з кулаками.

Один з буянів після бійки вирішив добровільно здатися, а от інший сприйняв сутичку з міліціонерами як виклик. Чоловік бився та тікав, демонструючи образливі жести. Зрештою обох скували в наручники, однак це лише посилило запал дебоширів.

Медична експертиза засвідчила, що водій та пасажири перебували у стані сильного сп’яніння. До себе на службу вони, сходе, повернуться, не скоро. За погрози та побиття співробітників міліції дебоширам загрожує 5 років позбавлення волі. Цього часу буде цілком достатньо, щоб вони протверезіли.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Пьяни луганчани плювали на ДАИшникив

EXMO affiliate program