П’яний чоловік розчленував 9-місячну дівчинку, а потім повісився в камері

28 апреля 2011 г. в 08:21

Випивши зайвого, чоловік схопився за сокиру і відрубав малятку голівку. Під час затримання він кричав, що вбив дитину диявола.

 

26 квітня 2011 в одній з кімнат гуртожитку міста Новокузнецька (РФ) 49-річний чоловік розчленував сокирою 9-місячну дитину сусідки. Увечері того ж дня його знайшли повішеним в камері.

За версією слідства, 30-річна жінка залишила на ніч дитину у своїх знайомих, а сама пішла в гості. Після розпивання спиртного 49-річний господар кімнати узяв сокиру і завдав дівчинці рубані рани шиї, від отриманих ушкоджень дитина померла.

Чоловік знаходився в стані сильного алкогольного сп'яніння. Він весь час повторював, що вбив дитину диявола.

Встановлено , що мати дівчинки виховує ще 2-х малолітніх дітей, відносно старшого 13-річного хлопчика позбавлена батьківських прав. У 5-річному віці дитина випала з вікна і отримала сильну травму голови. З того часу хлопчик виховується в інтернаті.

Жінка ніде не працювала, джерелом її доходу була допомога на дітей. Проте, якщо раніше вона зловживала наркотиками, то останній час вела здоровий спосіб життя.

Саме вона і знайшла свою дитину розчленованою на підлозі у сусідів. У квартирі був ще й онук сусідів – 10-річний хлопчик, який від страху не міг говорити.

Вбивцю затримали одразу. А увечері він повісився в камері.

 

Источник: tsn.ua

 

П’яний чоловік розчленував 9-місячну дівчинку, а потім повісився в камері

EXMO affiliate program