П'яний киянин на Mercedes протаранив "Ладу" з маленькою дитиною

29 марта 2011 г. в 08:39

Жахлива ДТП сталася на трасі Житомир-Київ: з вини п'яного водія постраждали двоє жінок і дворічна дитина.

 

В неділю ввечері на трасі Житомир-Київ автомобіль Mercedes-Benz, за кермом якого був п'яний мешканець Києва, врізався у "Ладу". Троє пасажирів "Лади" - двоє жінок і дворічна дитина – потрапили до лікарні.

Внаслідок зіткнення "Лада" з'їхала в кювет і перевернулася. "Я їхав у бік Києва, був удар в задню частину автомобіля – ми пішли в кювет", - розповів шокований водій.

Навколо розбитої машини розсипалося все, що було всередині, - дитячі іграшки та гостинці із села. У дитини та однієї з потерпілих - закриті черепно-мозкові травми, у ще однієї жінки - перелом гомілки.

Свідком жахливої ДТП стала група "1+1", що поверталася зі зйомок програми "Без мандата". За словами журналістки, водій Mercedes був п'яний. "Там такий перегар стояв, що хотілось закусити", - зазначила свідок.

За словами представників міліції, і медичне обстеження засвідчило, що він справді був напідпитку.

Нагадаємо, кривава аварія сталася на Подолі у центрі Києва в понеділок. У ДТП розбилися п'ять або шість легкових автомобілів, а також маршрутне таксі №238. Даних про кількість постраждалих не надходило, але на дорозі калюжі крові. Очевидці стверджують, що аварія сталася з вини маршрутки, у якої відмовили гальма.
 

Источник: tsn.ua 

 

П'яний киянин на Mercedes протаранив "Ладу" з маленькою дитиною 

EXMO affiliate program