План Семенченка: конфіскація підприємств та знищення ЗМІ

22 марта 2017 г. в 01:01

Народний депутат-блокувальник Семен Семенченко не планує зупинятися на досягнутому — себто фактичному введенні державою блокади Донбасу. Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбук та запропонував “план дій”:

“Для мене абсолютно зрозуміло, що зупинятися — смерті подібно. Причому у багатьох випадках — буквально. Штаб блокади торгівлі з окупантами повинен перейти на наступний рівень роботи. Стати штабом ДЕОКУПАЦІЇ УКРАЇНИ. Штабом її ЗВІЛЬНЕННЯ. Ось які завдання потрібно вирішити щоб процес ЗВІЛЬНЕННЯ став незворотним:

1) Домогтися початку визволення полонених

2) Домогтися прийняття Закону «Про окуповані території»

3) Почати процес конфіскації підприємств країни — агресора до бюджету України

4) Розпочати процес розірвання договорів про приватизацію (за порушення інвестзобов’язань) з власниками підприємств стратегічно важливого для України паливно-енергетичного сектора. В основному це російський і «умовно український» бізнес.

5) Знищити ЗМІ, які пов’язані з країною-агресором і займаються дезінформацією громадян України і підривною роботою.

6) Поламати основні олігархічні схеми — Роттердам Плюс, Тарифи, розкрадання кредитів МВФ і так далі.

7) Почати РЕАЛЬНУ чистку органів влади за двома ознаками. Незаконне збагачення (неможливість підтвердити свої витрати) і зв’язок з органами країни агресора.” — написав депутат.

Розпочати “третій крок” у зміні країни (під першими двома мається наувазі Майдан 2014 та блокада 2017) Семенченко запропонував у найближчу суботу на редуті у Бахмуті: “Це довга розмова, друзі. Давайте проведемо його в цю суботу, о 14-00 у базовому Редуті Штабу Блокади у Бахмуті. Хотілося б бачити всіх патріотів України хто брав участь і продовжує брати участь у Блокаді”- закликав він.

economistua.com

Камеры сняли обстрел Водяного бой военнослужащих ВСУ с ДРГ противника

EXMO affiliate program