Планы педофила сорвал прохожий-военный

15 сентября 2011 г. в 13:02

Злочинець затягнув 11-річну дівчину у кущі, після чого закрив рот та почав бити. Коли зґвалтування здавалося неминучим, негідник потрапив на очі батьку іншої учениці.

nasilie5.jpg

 

Шестикласниця Віка йшла вранці до школи, коли дорогу їй раптово перегородив незнайомий чоловік. Дівчина не встигла схаменутися, як той схопив її та потягнув у кущі.

 

 

Вікторія, 11 років, пережила напад:

Я йшла, він схопив мене ззаду, потягнув в кущі та повалив мене. Він закрив мені рота рукою, я почала кричати. Він мене вдарив один раз по обличчю і мені вдалося вирватись.


Свідком інциденту став батько однокласниці Віки. Віталій Дмитрієв проводжав свою дочку до школи, коли до нього підбігла перелякана дівчина та попросила захистити її. Віталій сів на велосипед та кинувся слідом за негідником.


Віталій працює у навчальному центрі військ зв’язку, відтак ази рукопашного бою стали чоловіку у нагоді. Він голіруч затримав утікача і викликав міліцію. Як з’ясувалося пізніше, нападником на дівчину був злочинець-рецидивіст.


Затриманим за злочин виявився 20-річний полтавчанин. Хлопець неодноразово засуджений за пограбування раніше, на свободу вийшов лише 3 тижні тому. Обтяжувати себе роботою на волі парубок не став, відтак повернувся до звичного промислу.


Проти рецидивіста порушили кримінальну справу. Обвинувачення наполягатиме, щоб злочинець пробув за ґратами якомога довше. За словами рятівника дівчини офіцера Віталія Дмитрієва, свій вчинок він подвигом не вважає. Адже на місці потерпілої дівчини могла бути його дочка, а різниці між малими дітьми немає.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Этот материал вы можете обсудить на нашем форуме

 

Планы педофила сорвал прохожий-военный

EXMO affiliate program