По-звірячому вбита сім'я на Донбасі виявилася ріднею кума Януковича - ЗМІ

8 декабря 2017 г. в 00:18

Валерій Шира був головою Великоновоселківської районної адміністрації, а також близьким другом і кумом екс-президента Віктора Януковича.

Вбита сім'я у Великих Новосілках Донецької області - найближчі родичі кума Віктора Януковича Валерія Шири. Про це розповіли мешканці селища. Вбивство сталося вчора, 6 грудня, на підконтрольній Україні території. Правоохоронці виявили чоловіка, дружину та їхнього 23-річного сина в їх власному будинку, зв'язаними і мертвими. Перед смертю їх катували - на тілі є сліди різаних ран. Валерій Шира був головою Великоновоселківської районної адміністрації, а також близьким другом і кумом екс-президента Віктора Януковича. Вбита жінка була його дочкою, чоловік - зятем, а юнак - онуком. Сусіди кажуть, що сам Шира зараз живе в Донецьку, на непідконтрольній території.

Версії про мотиви злочину у сусідів розходяться. Сім'я Шири жила в хорошому, за місцевими мірками, будинку, і у них було що "взяти". Вбитий зять Шири був великим фермером.

"Раніше у Шири тут був величезний будинок, прямо "палац", але його вже розібрали буквально до цеглин", - розповіла мешканка селища. Інші опитані жителі Великих Новосілок вважають, що це могла бути помста сім'ї відомого "регіонала".

УНИАН

EXMO affiliate program