Побиття в Одесі знаменитого американського співака: з'явилися несподівані подробиці

10 июня 2018 г. в 23:02

Відомого американського співака Білла Уоррена, який є учнем і послідовником Френка Сінатри, в Одесі побив його знайомий.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомляє прес-служба Головного управління Національної поліції в Одеській області.

"Одеські поліцейські розслідують обставини інциденту між двома іноземцями. Його учасники - знайомі між собою громадяни США. Конфлікт між ними існує протягом тривалого часу. В Одесі він став причиною порушення кримінального провадження за фактом нанесення легких тілесних ушкоджень", - сказано в повідомленні.

Відзначається, що 5 червня в одному з літніх кафе на вулиці Дерибасівській між американцями стався конфлікт. Так, заявник відпочивав у закладі, повз проходив його опонент, який спочатку показав чоловікові непристойний жест, а через мить - вдарив рукою по обличчю.

"У той же вечір поліцейські розшукали другого учасника інциденту. Він підтвердив наявність неприязних відносин із заявником, проте вважає, що той сам спровокував конфліктну ситуацію", - додали в поліції.

У даний час встановлюються всі подробиці інциденту, відомості по даному факту внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 125 (нанесення легких тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Апостроф

EXMO affiliate program