Подробиці вбивства зниклої пари з Києва (відео)

23 июня 2017 г. в 13:40

Зникле в Києві молоде подружжя знайшли мертвими на Чернігівщині, звідки вони робили останній телефонний дзвінок, їхні тіла були закопані на території закинутої ферми

За даними поліції, чоловіка побили до смерті, а на тілі жінки виявили ножові поранення.

"Попередньо встановлено, що подружня пара тривалий час не могла мати дітей. У результаті вони познайомилися із чоловіком, який за допомогою магії пообіцяв їм допомогти. Коли вони за попередньою домовленістю приїхали на Чернігівщину, зловмисник-шахрай вбив чоловіка і жінку та закопав тіла біля ферми", - заявив начальник ГУ Нацполіції у Києві Андрій Крищенко.

Як з'ясувалося, у вбивці також була спільниця, яку затримали неподалік від місця трагедії. Згодом на базі відпочинку у Черкаській області правоохоронці схопили і підозрюваного у вбивстві. У затриманих вилучили окультну літературу, амулети та різноманітні ритуальні предмети.

"Я не була в курсі тих справ, але вона спілкувалась з сестрою. Казала, що вони хотіли мати дітей. У них не виходило. Вони зверталися до лікарів. Десь до ворожки якоїсь, їм казали, що пороблено було", - розповіла мати Ольги Зубенко в коментарі ТСН.

Наразі правоохоронці встановлюють всі обставини вбивства та перевіряють можливу причетність підозрюваних до аналогічних злочинів. За скоєне їм загрожує до 15 років позбавлення волі або ж довічне увʼязнення.

тсн

EXMO affiliate program