Подружжя наркоманів на очах у сина вистрибнуло з вікна

13 апреля 2011 г. в 14:52

У розпал сварки жінка вистрибнула з вікна, а через годину чоловік стрибнув за нею.

 

У Москві через сварку з коханим жінка вистрибнула з вікна 14-го поверху. Через годину таким же чином покінчив з життям чоловік. Обоє вживали наркотики.

У сімейної пари залишився п'ятирічний хлопчик.

Як розповів оперуповноважений УВС по ЗАТ Олексій Савельєв, 31-річний москвич Артем кілька місяців тому зійшовся з 32-річною Маргаритою. Незабаром жінка з маленьким синочком перебралася в квартиру чоловіка.

За словами сусідів, через стіни частенько лунали лайки. Крім того, за інформацією поліцейських, цивільне подружжя вживало наркотики. У фатальний вечір Маргарита кричала на Артема. Після цього жінка вийшла на балкон і на очах чоловіка і своєї дитини викинулася з вікна.

Чоловік деякий час перебував у шоці, після чого наковтався таблеток, щоб покінчити з собою. Проте через кілька хвилин громадянин викликав "швидку", щоб промити шлунок. Прибулі медики провели необхідні процедури. Але наркоман, прийшовши до тями, вирішив повторити спробу самогубства і, знайшовши момент, коли фельдшер відійшов у ванну, відчинив вікно і стрибнув униз. Ескулапи змушені були тимчасово помістити дитину батьків-самогубців у медзаклад. З хлопчиком працюють психологи.
 

Источник: tsn.ua 

 

Подружжя наркоманів на очах у сина вистрибнуло з вікна 

EXMO affiliate program