Поїздка на автобусі з викраденим телефоном закінчилась для крадія так само стрімко, як і почалась

14 сентября 2011 г. в 11:41

У місті серед білого дня злочинець, не соромлячись, викрав мобільний телефон у перехожого. Щоб уникнути покарання, чоловік стрибнув у найближчу маршрутку.

nar6.jpg

 

Бідолаха не знав, що в автобусі їхали двоє правоохоронців. Як він украв телефон, вони бачили через вікно.

Інцидент стався поблизу автобусної зупинки. Двоє курсантів університету внутрішніх справ їхали на навчання, коли стали свідками ганебного вчинку. Одному з чоловіків на зупинці стало зле і він зронив мобільний телефон. Дорогий апарат підібрав незнайомий чоловік, після чого чкурнув у маршрутку.

Олексій Яценя, курсант 3-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції:
Можна сказати, що це звичайна, буденна ситуація, в якій так мав поступити кожен свідомий громадянин. Тут не важливо, чи є в нас погони чи немає.

 

Молоді курсанти затримали чоловіка на гарячому, після чого викликали допомогу.

Олександр Атаманенко, курсант 4-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції:
 Я запропонував йому показати, що у нього в кишенях. Чи в нього є чужий мобільний телефон. Він спочатку відповів що ні, потім коли я вже йому сказав, кишені до огляду, він витягнув два мобільні телефони.

Викладачі молодих правоохоронців зазначають, злодій-бідолага не знав, на кого натрапив. Курсанти, які його затримали, навчаються на відмінно на факультеті з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції. Розкривати подібні злочини це їхня майбутня робота.

Петро Вербицький, начальник курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів кримінальної міліції ЛьвДУВС:
Всі курсанти, які навчаються в нашому університеті, переважна їхня більшість – це їхнє покликання – захист прав і свобод громадян.

Викрадений телефон повернули законному власнику, а проти крадія порушили кримінальну справу. Самі ж курсанти свій вчинок надзвичайним не вважають. Хлопці переконані, що справжні правоохоронці вчинити інакше просто не могли. 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Поїздка на автобусі з викраденим телефоном закінчилась для крадія так само стрімко, як і почалась

EXMO affiliate program