Політологів вбили? Справа про страшну ДТП на Рівненщині отримала новий поворот

14 ноября 2017 г. в 07:20

Слідство вважає смерть п'яти політологів, які загинули в ДТП під Рівним на початку вересня, умисним вбивством.

Про це свідчать дані постанови суду від 2 листопада, опублікованого в реєстрі судових рішень.

Згідно з документом, досудове розслідування встановило, що водій вантажного автомобіля DAF навмисне допустив зіткнення з автомобілем, в якому перебували політологи Олександр Маслак, Олексій Курінний, Олександр Ніканоров, Володимир Карагяур, а також секретар Ради донорів із питань децентралізації в Україні, колишній заступник голови Донецької військово -Цивільної адміністрації Сергій Попов.

Крім цього, слідство заявило про наявність ще одного підозрюваного в причетності до смертельної ДТП, і запросило у Печерського суду доступ до мобільних телефонів цього фігуранта справи і доступ до інформації мобільного оператора. Суд клопотання слідчого прокуратури задовольнив.

Нагадаємо, аварія сталася близько 7 ранку 6 вересня.

За попередніми даними, автомобіль Opel Omega, рухаючись автодорогою поблизу села Масевичі, з невідомих поки причин виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з вантажним автомобілем DAF із причепом.

У свою чергу водій вантажівки стверджує, що Володимир Карагяур, який перебував за кермом Opel, міг заснути за кермом, оскільки навіть не намагався загальмувати.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program