Полторак проинспектировал скандальный полигон "Широкий лан" (видео)

19 марта 2017 г. в 10:50

Міністр оборони України зауважив, що матеріально-навчальна база полігону має бути удосконалена згідно вимогам часу та сучасного досвіду ведення бойових дій.

18 березня, Міністр оборони України Степан Полторак перевірив бойову готовність військовослужбовців 59 окремої мотопіхотної бригади, що відновлює боєздатність на полігоні Широкий лан.

Очільник оборонного відомства ознайомився із умовами проживання військовослужбовців та особисто перевірив стан виконання початкових робіт із будівництва військового містечка на полігоні.

— Саме сюди, на полігон Широкий лан, на відновлення боєздатності після участі у заходах антитерористичної операції на Сході країни повертаються наші підрозділи. Тож ми маємо створити належні умови для фізичного та морального відновлення наших бійців, — наголосив Степан Полторак.

Також міністр оборони України зауважив, що матеріально-навчальна база полігону має бути удосконалена згідно вимогам часу та сучасного досвіду ведення бойових дій.

Перебуваючи з робочим візитом на полігоні Широкий Лан, що на Миколаївщині, Міністр оборони України Степан Полторак оглянув хід початку будівництва військового містечка та визначив графік виконання подальших робіт

— Минулого року було розроблено необхідну технічну документацію, а з початку 2017 — розпочалися будівельні роботи, — зазначив Міністр оборони. — Завершення першої черги будівництва заплановано на кінець цього року.

Також Міністр оборони зазначив, що забезпечення гідних умов проживання військовослужбовців — одне із пріоритетних завдань.

— Маємо створити гідні умови проживання військовослужбовців, особливо у тилу, куди підрозділ виходить із зони проведення антитерористичної операції, — зазначив Міністр оборони. — Фінансове забезпечення не дозволяє нам змінити усе й зразу, але крок за кроком ми будемо реалізовувати заплановане.

glavnoe.ua

EXMO affiliate program