Померла мати Поплавського

26 августа 2011 г. в 19:20

Померла Меланія Григорівна Поплавська - мати ректора Київського національного університету культури та мистецтв Михайла Поплавського.

18.jpg

Похорон відбудеться сьогодні, 26 серпня.


13 січня 2011 року матері Поплавського виповнилося 86 років. Вона сама виховала трьох синів - Михайла, Станіслава і Володимира.


Як кажуть в оточенні сім'ї, жінка тривалий час хворіла, вже давно не виходила з дому. Вона проживала в селі Мечиславка в Кіровоградській області, разом з родиною свого середнього сина Станіслава, пише "Комсомольская правда в Украине ".


Михайло Поплавський протягом свого творчого шляху постійно наголошував, як цінує все, що дала йому рідна мати. Один зі своїх кліпів "Росте черешня в мами на городі" він зняв у рідному селі з Меланією Григорівною в головній ролі. Кілька років поспіль Михайло Михайлович влаштовував у Києві святковий концерт, присвячений Дню Матері. І кожну пісню присвячував Меланії Григорівні, яка була присутня в залі як почесний гість. Однак останнім часом жінка перестала з'являтися на публіці - очевидно, вже не дозволяло здоров'я. Так що дивилася виступи свого сина вдома по телевізору.

 

 

Перепечатка, копирование или воспроизведение информации, содержащей ссылку на газету "Комсомольская Правда" в Украине" в каком-либо виде запрещена. Перепечатка только с письменного разрешения

 

Померла мати Поплавського

EXMO affiliate program