Померла Катерина Гандзюк: юрист указав на цікаву деталь

4 ноября 2018 г. в 23:01

Юрист Масі Найєм переконує, що перед приїздом поліції в опіковому центрі, де лежала померла активістка Катерина Гандзюк після нападу на неї з кислотою, уже працювали працівники СБУ. Щоправда, за його словами, усе відбувається у рамках закону та чинного кримінально-процесуального кодексу.

Про це він розповів у коментарі журналістам 24 каналу.

"Першочергові слідчі дії в опіковому центрі проводить СБУ. Зокрема, на час приїзду поліції на місці вже працювала їхня слідчо-оперативна група", – зауважив він.

За його словами, силовики оглядають палату, де лежала Катерина Гандзюк, а також її тіло.

"Все відбувається в рамках закону, чинного КПК і у рамках кримінальної справи, яку вони завели за фактом "організації закінченого замаху на умисне вбивство помічниці мера Херсона Катерини Гандзюк з особливою жорстокістю", – додав Найєм.

Також він переконує, що замах на Катерину Гандзюк унаслідок якого вона померла, було здійснено "на замовлення співробітників правоохоронних і державних органів за сприяння сепаратистських організацій на території Півдня України з метою дестабілізації суспільно-політичної обстановки в південному регіоні".

Зауважимо, що лікарі поки відмовляються від будь-яких коментарів щодо смерті Катерини Гандзюк, аргументуючи це слідчими діями.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program