Помічник глави Міненерго Юрія Бойка потрапив в автокатастрофу: є жертви

25 мая 2011 г. в 16:39

Помічник глави Міненерго Юрія Бойка, заступник директора департаменту нафтової, газової і нафтопереробної промисловості Костянтин Бородін в ніч з 24 на 25 травня потрапив в автокатастрофу.

 
На відрізку траси Полтава-Київ сталося лобове зіткнення автомобіля Бородіна із зустрічною машиною. Кількість потерпілих на даний момент невідома, але, за даними видання OilNews , є летальний випадок. Сам Бородін перебуває в реанімації у важкому стані.

24 травня на ГС "Солоха" (видобувне підприємство "Укргазвидобування") біля с.Опишня Полтавської області відбулося робоча нарада представників Міненерго і ДК "Укргазвидобування" під головуванням міністра Юрія Бойка, на якому був присутнім Бородін.

Костянтин Бородін - співзасновник консалтингової компанії UPECO (нині ТОВ "Укрпетролконсалтинг"), що видає журнали "Нафторинок", "Сучасна АЗС" та OilMarket. Тривалий час Бородін був прес-секретарем Юрія Бойка.

У березні 2010 року був призначений директором департаменту нафтової, газової та нафтопереробної промисловості Міністерства палива, енергетики і вугільної промисловості. У березні 2011 року Бородін був зміщений на посаду заступника директора.


Помічник глави Міненерго Юрія Бойка потрапив в автокатастрофу: є жертви

EXMO affiliate program