Порошенко – жителям Криму та ОРДЛО: Ми вас ніколи не залишимо і нікому не віддамо – ексклюзивно у "Рандеву" (відео)

3 сентября 2018 г. в 14:14

"Я і вся Україна – разом із вами", – наголосив Президент.

Президент України Петро Порошенко звернувся до жителів тимчасово окупованих територій Донбасу і Криму. Він наголосив, що влада докладає всіх зусиль для звільнення регіонів від бойовиків і відновлення територіальної цілісності країни. Із таким зверненням Порошенко виступив в ефірі "5 каналу" у програмі "Рандеву", в якій ведуча Яніна Соколова спілкувалася з жителями Донбасу і Криму.

Президент сказав: "Ми цінуємо вашу відданість Україні навіть під дулами автоматів, незважаючи на знущання окупантів. Я особисто дуже схвильований вашою сміливістю – розповідати про любов до України на камери. Я на все життя запам'ятав, як мене в Краматорську і Маріуполі питали: "А ви нас не залишите? Ви звідси не підете?". Я тоді твердо пообіцяв, що ми будемо боротися за кожну п'ядь нашої землі".

Порошенко також підкреслив, що в той час як ЗСУ захищають свободу України на лінії зіткнення, "щоденна копітка робота дипломатів щодо посилення тиску на російського агресора наближає час, коли ми повернемо тимчасово окуповані території України".

"Я рішуче відкидаю всі розмови про те, що нібито захоплення Криму є вже завершеним справою. Історія, навпаки, вчить, що аншлюси не бувають довговічними. Крим – це Україна. Він є і буде українським. Я звертаюся до всіх наших людей, які зараз перебувають під російською окупацією. Ми день за днем працюємо над тим, щоб український прапор, український герб, українська влада повернулися на всі окуповані землі. Я і вся Україна – разом із вами. Ми вас ніколи не залишимо. Ніколи й нікому не віддамо", – додав президент.

Що розповіли жителі окупованих територій, чи хочуть, аби ОРДЛО та Крим знову стали підконтрольними українській владі, дивіться у повному відео програми "Рандеву":

5

EXMO affiliate program