Потрібно, щоб росіяни, які воюють на Донбасі, загинули – Жириновський

29 июня 2015 г. в 14:05

Одіозний російський політик, лідер партії «ЛДПР» Володимир Жириновський, виступаючи у прямому ефірі одного із кремлівських телеканалів заявив, що росіяни, які воюють на Донбасі повинні загинути, так, як повернувшись у Росію, підвищать рівень злочинності в державі.


Володимир Жириновський, висловлюючись у студії російського телеканалу розповів, що війна коли-небудь закінчиться, а люди, які повернуться з війни почнуть займатись кримінальною діяльністю. Саме тому, за його словами, росіяни, які приймають участь у війні на Донбасі в Україні повинні там і загинути, аби не повернутись на Батьківщину.

«Будь-які чоловіки, які повернулись з війни, були поранені, злі, якщо не можуть пристосуватись до мирного життя – візьмуть в руки зброю. Ми розуміємо, хто в цій війні правий, а хто ні, але спільна війна завжди приносить горе. Тому бажано, аби Вашингтону, Брюсселю, Києву , Москві, щоб війна продовжувалась, щоб воїни, які приймають в ній участь повбивали один одного», - заявив політик.

Ведучий, який вів телепередачу, не зрозумів, чому Жириновський сказав за Москву та перепитав його.

«Так, Москві! Тому, що якщо росіяни повернуться сюди(в Росію – ред.), то вони теж зброю заховають, їм теж захочеться щось «робити» потім», - відповів політик ведучому.

Також він заявив, що війна на Донбасі буде продовжуватись довго, так, як Порошенку це вигідно.

«Захопити Донбас він (Порошенко – ред.) не може, а не захвативши втрачає владу. На війну, або «піти зі сцени», - додав Жириновський.

 

По материалам: styknews

EXMO affiliate program