Потрійне вбивство на Житомирщині. 32-річний чоловік убив свою матір та ще двох односельців

23 мая 2012 г. в 16:30

За його словами, це йому наказав зробити голос згори.

Дурна слава про чоловіка ходила селом давно. У 32 роки той ніде не працював і гасив журбу в горілці. Чоловік стрімко спився і перетворився на дурника. Своєю поведінкою він примусив односельців неабияк насторжитися.


У день трагедії чоловік зустрів поблизу каналу сусіда. Коли люди почули звідти крики по допомогу і прибігли на місце, то завмерли від жаху. Дурко тікав, а перехожий плавав у воді. Чоловік був уже неживий, йому виповнилось 57 років.


Після цього чоловік повернувся додому і накинувся на старого сусіда, який спав на ліжку. На його захист стала матір затриманого, однак нелюда це не спинило. Чоловік схопив важкий камінь, який знайшов на подвір’ї, і забив обох до смерті. Жінці було 59 років, пенсіонеру, який спав, виповнилось 72.


Неврівноваженого чоловіка затримали співробітники міліції. За його словами, він вбити людей йому буцімто наказав голос зверху. Чоловік нібито довго йому опирався, проте перебороти не зміг.


За вбивство трьох людей чоловіку загрожує довічне позбавлення волі, однак останнє слово за психіатрами. Якщо це була біла гарячка, той замість тюрми потрапить до закритої лікарні. Та будь-який вирок навряд чи заспокоїть односельців. За словами людей, лікувати чоловіка треба було до того, як сталася трагедія.

EXMO affiliate program