Працівники виправної колонії загинули у ДТП під Києвом (відео)

3 марта 2017 г. в 12:40

Під Києвом легковик із двома співробітниками бориспільської виправної колонії виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із зустрічним бусиком.

Двох загиблих із меншої машини довелося вирізати спецтехнікою, а водій “Транспортера” опинився в лікарні зі зламаною ногою, – йдеться в сюжеті ТСН.

Аварія сталася на трасі між селищами Ревне та Вороньків, де зазвичай небагато машин. Власник буса підприємець Віталій каже, що його 42-річний водій їхав добре знаним шляхом із продуктами харчування до Києва. Гальмівний шлях в обох авто відсутній, тож чоловік припускає, що водій легковика просто втратив пильність і не помітив, як виїхав на зустрічну смугу. Внаслідок ДТП обидві машини відновленню не підлягають.

В автомобілі ВАЗ загинули 41-річний і 37-річний працівники виправної колонії. Коментувати трагедію не схотіли ані прибулі на місце керівники закладу, ані родичі жертв. Не надто говіркими були й слідчі. “Попередньо: з невідомих для слідства на даний час причин водій автомобіля ВАЗ виїхав на зустрічну смугу руху, де відбулось зіткнення”, – констатував один із них. Швидкість руху обох авто та інші обставини ДТП правоохоронці обіцяють встановити.

EXMO affiliate program