Приїхав погостювати в Україну і залишився без машини

15 сентября 2011 г. в 17:20

Громадянин Німеччини залишився без машини через помилки  української митниці.

 pogr.jpg

Євген Шокотов родом із Харкова, минулої осені він приїхав відвідати свою першу батьківщину. Каже – митницю перетнув у Львівській області, їхав разом із водієм - охоронцем, на Ауді. А через місяць машину зупинили інспектори ДАІ. Вони заявили, що в їхній базі даних сказано: водієм іномарки є охоронець Євгена, а не сам Євген. Відповідно, у німця забрали машину, і повернути її він тепер може тільки через суд.


Додому в Німеччину чоловіку довелося летіти – машину йому так і не повернули, вона й досі стоїть на майданчику митниці. Адвокат Євгена доводить – до бази даних охоронця внесли помилково. Крім цього, наша митниця нібито допустила ще три неточності при оформленні документів.


Український суд заступився за бізнесмена і скасував протокол митниці. Але районна прокуратура його  оскаржила, відповідно  зараз цією справою займається Апеляційний суд.

З тих пір, як у Євгена забрали іномарку, минуло вже 9 місяців, за цей час чоловік зробив свій висновок, він переконаний, що машину вилучили не просто так.


У митниці розпочали перевірку – її керівництву стало цікаво, хто ж все допустився помилки – німець чи їхні працівники. Результати внутрішнього розслідування митники передали в прокуратуру.


Скасувати свій протокол про нібито незаконний перетин кордону митники не можуть – приймати таке рішення має право тільки суд.

 

Але вже зараз зрозуміло, що у німця є всі шанси повернути нарешті свою машину. Розгляд справи назначено на найближчі дні.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Приїхав погостювати в Україну і залишився без машини

EXMO affiliate program