ПриватБанк виплатить 100 тис. грн за інформацію про хуліганів

23 апреля 2014 г. в 11:09

ПриватБанк оголосив винагороду у розмірі 100 тис. грн за інформацію про хуліганів, які нищили банкомати в Донецьку.


576.jpgЯк повідомили в банку, у понеділок, 21 квітня невідомими особами були вчинені хуліганські дії стосовно декількох банкоматів ПриватБанку в Калінінському, Київському і Куйбишевському районах Донецька.


Хулігани розбили захисні екрани і монітори банкоматів в результаті чого було порушено функціонування банкоматів. Кошти однак не постраждали. Оперативно-слідчими групами управління внутрішніх справ України в Донецькій області вживаються заходи щодо встановлення осіб зловмисників.


«Основна версія нападу на наші банкомати – це цілеспрямована спроба дестабілізації ситуації в місті з боку проросійських сепаратистських груп», – вважає керівник служби безпеки ПриватБанку Станіслав Крижановський і запевняє, що «Ми разом з міліцією та СБУ ведемо ретельне розслідування всіх випадків. І з сьогоднішнього дня разом зі службою державної охорони переходимо на режим посиленого патрулювання інфраструктури банку в місті».


В прес-службі банку повідомляють, що в рамках програми «ПриватБанк проти злочинності» гарантована винагорода за інформацію, що сприяє розкриттю будь-якого злочину, який вчинено проти банку. Минулого року за розкриття подібних злочинів уже виплачено понад 600 тис. грн.


По материалам: ZAXID.NET

EXMO affiliate program