Пробравшись в чужий будинок, зловмисники нічим не поживилися, але життя у трьох мешканців відібрали

23 мая 2011 г. в 15:42

Потрійне вбивство на Донеччині. Грабіжники зарізали двох літніх жінок, якій відмовились віддати пенсію. Паралізованого інваліда, який став свідком цього злочину, спалили живцем разом із тілами убитих.

 

Один із затриманих неповнолітній, а другий вбиває людей вже не вперше в житті.

Рятувальники виявили тіла трьох людей на гасінні пожежі у приватному будинку. В оселі проживали літній господар, його сестра та покоївка, яка доглядала за обома пенсіонерами. Чоловік через хворобу був прикутий до ліжка, тому першою версією займання було його паління в ліжку. Однак експерти спростували це припущення.

Володимир Майборос, начальник Волноваського РВ міліції:

При вскрытии было обнаружено, что у двоих женщин, которые были потерпевшими, обнаружены ножевые ранения в область грудной клетки.

Сусід як один вказали на двох чоловіків, які могли скоїти звірячий вчинок. Один з них був злодієм-рецидивістом, свого часу вбив родича господарів. За іншим родина загиблих доглядала з самого дитинства. Хлопець був із проблемної родини, на днях мав закінчувати школу. Після злочину обидва зникли.

Галина, сусідка:

Убил её племянника. Отсидел, наверное, лет 7 и вот это ж прибыл. И сюда тоже ходил. И вот этот же сосед 17-летний сюда ж был вхожий. Надо, телевизор смотрел, кормила, всё делала.

Втікачів затримали через добу – чоловіки переховувались в покинутому будинку. З їхніх слів, до помешкання сусідів вони йшли суто за пенсіями. Та коли вони потрапили до оселі, прокинулась господарка і почала кричати. Злочинці вбили її та покоївку. Свідком злочину став нерухомий хазяїн. Щоб приховати сліди вбивства, грабіжники підпалили його живцем у ліжку, після чого втекли.

Зізнався у злочині:

Нож я взял на кухне, чтобы припугнуть, а получилось так. Так что когда человек водки напьётся, то голова не соображает.

Зізнався у злочині:

Т.е. двоих человек вы убили, а одного спалили живьём. Получается так? – Получается так. – Ради чего это всё? – Мы деньги хотели взять и самогон. Но мы не шли туда убивать. – Вы нашли деньги? – Нет. И самогона тоже не нашли.

За потрійне вбивство злочинець-рецидивіст тепер сяде до тюрми довічно. Покарати так само його 17-річного подільника забороняє закон.

Зізнався у злочині:

Он живой был дядя Вася. – Это тот, который инвалид? – Да. – И что дядя Вася говорил? – Не подпаливай меня. – А ты подпалил? – Да.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Пробравшись в чужий будинок, зловмисники нічим не поживилися, але життя у трьох мешканців відібрали

EXMO affiliate program