Пустили козла в город... У Полтаві сторож вузу угнав мотоцикл з автостоянки, яку охороняв

20 июня 2011 г. в 15:22

Крадій не знав, що байк належав голодному студенту цього ж навчального закладу.

16.jpgДарувати злодію свого залізного коня той аж ніяк не збирався.

Віктор каже, що катається на мотоциклі лише у вихідні дні. У будні юнак їздить на навчання автобусом і старенька Ява стоїть на стоянці. Того ранку студент спізнився на розвозку і був змушений пересісти на мотоцикл. Однак залізного коня хлопець не знайшов.

Віктор, власник мотоцикла:

Звернувся до охоронця, спитав, ви бачили, чи стояв тут мотоцикл. Вони сказали, що стояв. При вечірньому обході він був, а зранку його не стало. Ці слова мене ще дужче переконали, що його не перекотили, а він сам зник.

Злодій, вочевидь, був сильно захоплений крадіжкою, бо не помітив простої речі. Мотоцикл залишив у піску борозну, за якою правоохоронці прийшли просто до гаражу, де той стояв. Бокс, як з’ясувалось , належав охоронцю вузівської автостоянки.

Затриманий сторож зізнався – ще б кілька годин і мотоцикла ніхто б уже не побачив. Чоловік планував його розібрати і продати. Мотивом злочину була не мотопристрасть, а жага заробити легких грошенят.


Тепер колеги охоронятимуть сторожа так само, як той колись машини. З єдиною різницею, що без плати за паркування і на зоні. А мотоциклісту Віктору залишається побажати більше не губити свого залізного друга і здати вдало сесію!

 

Пустили козла в город... У Полтаві сторож вузу угнав мотоцикл з автостоянки, яку охороняв

EXMO affiliate program