Путін наказав арештовувати українських солдат

27 марта 2015 г. в 11:36

В ході свого виступу на колегії ФСБ президент Росії Володимир Путін заявив, що він наказав прикордонникам затримувати учасників АТО, що намагаються перетнути кордон з РФ.


У кращих традиціях пропаганди Путін називає українських бійців «карателями». За словами Путіна, сьогоднішня ситуація на російсько-українському кордоні досить складна, оскільки «тисячі людей рятуються від збройного конфлікту в Україні, в надії знайти порятунок у РФ».

Російський президент додав, що часто у таких біженців немає навіть документів.

«Необхідно забезпечити безперешкодний пропуск біженців, а також машин з гуманітарними вантажами. Крім того, необхідно виявляти тих, хто брав участь у каральних операціях проти мирних жителів, а зараз намагається замести сліди або вчинити нові злочини, але вже на території нашої країни », – підкреслив Путін.

Слід зазначити, що в ході свого виступу президент Путін жодного разу не згадав про участь російських військ у збройному конфлікті на Донбасі. До слова, даний факт російська сторона продовжує наполегливо заперечувати. На сьогоднішньому брифінгу було зазначено, що протягом останніх двох днів в Україні були перекинуті російські танки та інша військова техніка.

 

По материалам: информатор

EXMO affiliate program