Путін головного мозку: У російському дитсадку діти вчать пісні про війну та президента (відео)

8 июня 2018 г. в 16:26

Скандал підняли незадоволені батьки, чиї маленькі діти виконували на святі композицію В’ячеслава Антонова “Дядя Вова, ми з тобою”.

Про це розповідають у Telegram-каналі FTP.

Як розповіла одна з мам, діти чотирьох і п’яти років співали про те, як повернуть “у гавань Батьківщини Аляску” та підуть в останній бій за “дядю Вову”.

Виступ дітей зняла на відео мама вихованки дитячого садка Олександра Терікова, яку обурив подібний вибір композиції співробітниками дитсадка. Кадри з “концерту” вона опублікувала у Instagram, з влучним коментарем: “Дядя Вова, ми з тобою”. Тепер і в нашому садку. Чомусь не хочеться, щоб командир кликав Алісу в останній бій”.

Після відповідної публікації до мами дівчинки звернулися місцеві ЗМІ, яким вона так прокоментувала подію: “Я погано до цього ставлюся – інакше б не викладала. Це Путінюгенд, по-моєму. По-перше, всі ці сектантські пісні про нинішнього президента і “кримнаш” – зло у зародку. Не від великого розуму їх складають, і треба бути зовсім дурнем кінченим, щоб це далі транслювати. Але деякі педагоги і батьки вважають, що це дуже мило. Я б не відправила свою дитину і сама б не пішла в останній бій ні за “дядю Вову”, ні за будь-якого іншого дядька при владі. Слова пісні можна інтерпретувати і як заклик до суїциду, і як ототожнення Путіна з батьківщиною, що взагалі-то суперечить хоча б номінальної демократії в нашій країні. По-друге, діти не розуміють, про що вони співають. Моя дочка потім співала “бегемот дістав”, тому що поняття не має в чотири роки про те, що таке гегемон. І вже зовсім не шарить в тому, що там в Євросоюзі. Наш директор департаменту освіти рекомендував завідувачу пісні про сонечко і долоньки, а не про віджимання Аляски у США”.

EXMO affiliate program