Радник голови комітету ВР влаштував п'яний дебош у Києві – ЗМІ (Видео)

4 февраля 2018 г. в 10:38

Радник голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Віталій Рябцун побився з охороною одного із нічних клубів Києва, погрожував правоохоронцям і під час втечі від поліції охорони спровокував ДТП.

Про це повідомляє ресурс "Київ оперативний" на своїй сторінці у Facebook.

Зазначається, що він разом з другом вирішив відвідати один із нічних клубів, однак охоронці закладу відмовили компанії, оскільки молодики перебували у стані сильного алкогольного сп’яніння.

"Хлопці так просто не здалися – почали грубіянити, ображати і намагалися перейти в кулачний бій з охороною. Охоронці викинули їх за двері та натиснули тривожну кнопку поліції охорони. Коли на місце прибули поліцейські, п'яні вже сиділи в авто та намагалися виїхати з місця. Почалася гонитва, під час якої екіпаж поліції охорони потрапив у ДТП. Тоді правоохоронці вибігли зі службового авто і побігли за автомобілем. Наздогнали та вказали на зупинку", – підкреслюють журналісти.

За їхніми словами, опісля чоловік зупинився та пересів у авто охорони.

"Тут почався головний цирк: "мужики, я свій", "та, ти взагалі знаєш кого зупинив" (дістаючи свою ксиву з кишені), "та тобі завтра", "помножу тебе на нуль", "сюди дивись" тощо. За декілька хвилин на підмогу під'їхав екіпаж патрульної поліції, який і зафіксував відмову від проходження огляду на стан алкогольного сп'яніння", – додає автор.

Зауважимо, судячи зі світлини, яку опублікував ресурс, зловмисником виявився радник голови Комітету Верховної Ради з питань боротьби з організованою злочинністю та корупцією Віталій Рябцун. Також на фото модна побачити шприц.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program