Реформа поліції "по-новому": на Київщині поліцейські відлуплювали працівника благодійної організації (відео)

23 марта 2017 г. в 11:37

Всеукраїнська благодійна організація "Конвіктус Україна" виступила с заявою про неправомірне застосування сили щодо керівника соціальних проектів Ігора Козака з боку поліції міста Васильків. Про це йдеться на офіційному сайті організації

"Ми, співробітники організації «Конвіктус Україна», глибоко вражені жорстокістю поліції і просимо міжнародні організації, ЗМІ та громадськість не залишатися байдужими! Сьогодні о 13.30 керівник соціальних проектів «Конвіктус Україна» Ігор Козак був затриманий та побитий у місцевому райвідділку міста Васильків. Вражає те, що нашого співробітника били в присутності керівника поліції м. Васильків, який жодним чином не реагував на побиття!

Наразі наш колега знаходиться у лікарні.

Відзначимо, наш співробітник не мав при собі жодних заборонених предметів чи речовин! Крім того, добровільно поїхав до відділу, коли на цьому почали наполягати співробітники поліції! Ми вимагаємо відставки керівника місцевої поліції, справедливого розслідування інциденту та покарання винних",- йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, що «Конвіктус Україна» реалізує програми направлені на протидію ВІЛ/СНІДу та туберкульозу в Київській області з 2009 року. Має тісну взаємодію з органами державної виконавчої влади та місцевого самоврядування.

Надзвичайні новини

EXMO affiliate program