Резонансна подія на Сумщині. Ліцеїст закатував до смерті, після чого спалив двох пенсіонерок

8 июня 2011 г. в 13:24

На момент займання одна з них ще була живою.

 

Юнак вважав жінок винними у всіх своїх бідах, адже ті були відьмами. Яку порчу бабці навели на хлопця – він сам розповів нашим журналістам.

Інцидент стався у селі Глухівського району. У будинку, де проживала самотня пенсіонерка, спалахнула пожежа. Жінка не мала шансів вижити –внаслідок вогню в дерев’яній оселі обвалився дах. На спаленому ліжку слідчі знайшли два обгорілих тіла. Це була хазяйка та її подруга, яка приїхала в гості. Експерти запідозрили, що старі загинули не від нещасного випадку.

Юрій Лисенко, старший слідчий:

Месторасположение трупов было неестественно для тех мест, где они обычно спали. Они находились на одной кровати и позы, в которых они были обнаружены, были неестественны для сна.

Міліціонери з’ясували , що напередодні пожежі до будинку заходив місцевий підліток. У свої 16 років той уже мав дві судимості та був у конфлікті з хазяйкою будинку. Коли його затримали, юнак смітив грошима. Пояснити їхнє походження він не зміг. Зрештою хлопець зізнався у вбивстві жінок, але пояснив, що мав на це буцімто вагому причину.

Щоб позбутися від порчі, яку на нього буцімто наслали бабці, хлопець прийшов до них на розбірки. Юнак познущався над старими, після чого поклав їх на одне ліжко та підпалив. Експертиза показала, що на момент підпалу одна з жінок була ще живою.

Валерій Міськов, начальник Глухівського МВ міліції:
Связывал по отдельности, связывал руки, поломал рёбра, пытал, спрашивал, где лежат деньги. После этого завладел 50 грн., больше просто не было.

За вбивство двох людей на 16-річного інквізитора чекає 10 років тюрми. Карати неповнолітнього більш суворо забороняє закон.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Резонансна подія на Сумщині. Ліцеїст закатував до смерті, після чого спалив двох пенсіонерок

EXMO affiliate program