"РФ на шляху до Третього Рейху": російський політв'язень пояснив переїзд в Україну

11 сентября 2017 г. в 09:32

Шовінізм і агресія, яку прищеплює росіянам кремлівська пропаганда, в майбутньому виллється у велику війну.

Про це в інтерв'ю сайту Цензор.нет заявив росіянин Андрій Бубеєв, який перебрався в Україну після відсидки у в'язниці за репост статті про анексію Криму.

"Я туди взагалі не збираюся повертатися до тих пір, поки більша частина населення буде підтримувати ту систему цінностей, яку підтримує. Тому що все це зло - не від зовнішньої системи, не від якогось Путіна міфічного (одна з версій, що реальний Путін помер кілька років тому, там бригада клоунів, яка його замінює і бігає!), а це населення породжує зло, населення жадає крові", - сказав він.

За словами політв'язня, росіяни живуть у "Зомбіленді", причому, з доброї волі.

"Я не вірю, коли хтось говорить, що він чогось не знає. Це можна було не знати в 30-і роки, коли неписьменні були. Зараз у кожної бабусі телефон з інтернетом, зараз не можна не знати. Коли починаєш щільно розмовляти з людьми, виявляється, що всі вони знають. Спочатку вони говорять: "та ні, Росія з Україною не воює, якби ми захотіли, ми б давно всіх перемогли!" А потім: "Ну так, у мене там брат, сват, кум воював, ну а шо? Це ж наша територія! "- розповів Бубеєв.

"Цей імперський шовінізм, ця агресія - це прямий шлях до Третього Рейху. Ця накачування великодержавних понтів, реального екстремізму виллється або в громадянську війну всередині, або у велику війну зовні. Адже ненависть, якою накачують у країні, вона ж не розчиниться. Люди жадають крові і треба десь цю кров знайти. і вони її знайдуть. населення! Повторюю - не уряд. уряд накачати населення, і тепер це вже всередині вирує. сумно. Дуже сумно", - зазначив він.

nnovosti.info

EXMO affiliate program