Родинна трагедія на Хмельниччині - брат убив рідну сестру, бо та йому допекла

22 сентября 2011 г. в 11:47

Не знаючи, що робити з трупом, чоловік кілька днів спав просто поруч із тілом. Розкрити злочин допомогла пильність подружок загиблої жінки.

nar3.jpg

 

За словами подружок, Анжела раптово припинила виходити на зв’язок кілька днів тому. Коли одна з приятельок прийшла до її квартири, то побачила у коридорі плями крові. Труп Анжели подруга знайшла за дверима.

Дмитро Бездітний, старший слідчий міліції:

В коридорі квартири знаходився труп жінки 1974 р.н. з явними ознаками гниття. Під час огляду трупа СМЕ було виявлено 4 ножових поранення, одне з яких в області грудної клітини, два в області живота та одне в області спини

Загибла жінка проживала в одній квартирі з братом. Відтак головним підозрюваним у злочині став саме він. Подружки загиблої не сумнівались, що сестру убив саме він.

Подруга загиблої:

Він постійно в неї гроші вимагав, їсти забирав в неї. Він нігде ніколи не працював просто. Виносив з дому все, що продати можна. Постійно в неї щось крав. Отак він і жив.

Затриманий чоловік зізнався у злочині та розповів, що вбив сестру, бо та йому допекла. Родичка буцімто дорікала йому за алкоголізм, тож схопивши ножа, брат поклав кінець усім сваркам.

Дмитро Бездітний, старший слідчий міліції:

Після того сестра ще намагалася покинути квартиру, однак він підійшов до неї та наніс їй востаннє ножове поранення в області спини. Після чого затягнув труп знову в квартиру. Періодично вживав спиртні напої та, можна так сказати, спав. Труп весь час знаходився у квартирі.

За вбивство людини чоловіку світить 15 років ув’язнення. Із тюрми його ніхто не чекатиме – батьки його та сестри померли кілька років тому.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Родинна трагедія на Хмельниччині - брат убив рідну сестру, бо та йому допекла

 

EXMO affiliate program