Родинна трагедія на Тернопільщині - чоловік убив дружину і кілька днів жив поруч з її тілом

21 сентября 2011 г. в 13:07

Щоб заплутати слідство, вбивця вигадав історію про збройний напад.

nar.jpg

 

Про інцидент у будинку повідомив сам чоловік. З його слів, він буцімто повернувся із заробітків і застав удома мертву дружину. Судмедексперти визначили, що причиною смерті жінки стало вбивство .

Інна Вівчар, старший слідчий з особливо важливих справ:

При огляді СМЕ було встановлено значну кількість колото-різаних ран. Ймовірніше за все, дані тілесні ушкодження були спричинені ножем.

Слідчі оглянули будинок і натрапили на закривавлений ніж і миску, в якій того мили. На лезі виявили відбитки пальців, які належали тільки одній людині – це був господар. Чоловік зізнався, що вбив дружину і кілька днів провів поряд. Після цього він вигадав історію про своє повернення із заробітків і розбійний напад на оселю.

Зізнався у злочині:

У той момент, коли ви наносили удари, чи мала якісь предмети в руках ваша дружина? – Вроді нічого не було. – Чи намагалася вона чинити якийсь опір? – Намагалась.

За словами чоловіка, він та дружина були напідпитку, коли жінка наказала йому забиратися з будинку. Глава родини сприйняв це як образу і покарав кривдницю на місці.

Інна Вівчар, старший слідчий з особливо важливих справ:

З невідомих йому підстав почала конфлікт і виганяла його з будинку. Така її поведінка вивела його з рівноваги і він, не втримавшись, наніс тілесні ушкодження ножем.

За висновком судмедекперта, чоловік заподіяв дружині півтора десятки ударів ножем. Вбивці світить 15 років позбавлення волі. Повернення його з тюрми ніхто не чекатиме – дітей у подружжя не було.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Родинна трагедія на Тернопільщині - чоловік убив дружину і кілька днів жив поруч з її тілом


 

EXMO affiliate program