Родинна трагедія на Тернопільщині. Син вбив матір

19 июня 2012 г. в 12:31

Син багато років доглядав за матір’ю-інвалідом і нарікав, що не може налагодити через це своє особисте життя. Щоб здихатися такого тягаря, дитина прискорила смерть матері.

Стару жінку знайшли в будинку під купою мотлоху. За словами чоловіка, матір раптово померла і він лише накрив її до приїзду лікарів. Натомість експертиза встановила, що пенсіонерка загинула від важких побоїв. Чоловік зізнався, що спершу бив її палицею, а коли це не подіяло, вирішив її добити. Наступні 15 років його особистому життю вже ніхто точно не заважатиме.


Василь Крайник, начальник Кременецького РВ міліції:

Пояснили сусіди, що дійсно на даному подвір’ї був постійний скандал і перед смертю потерпівшої даний син продав корову. Могла виникнути сварка за гроші по продажу корови. Ця інформація підтвердилась, син потерпілої признався у скоєнні вбивства.


Зізнався у злочині:

Рукою закрив рота їй і тако узяв. – Обережно, обережно! – Отако взяв двома руками її. – Обережно, ви можете не тиснути?!


Рустам Гикавчук начальник відділу слідчого управління:

Було встановлено, що дійсно він задушив свою матір. І основною з причин було те, що постійний догляд за нею, оскільки вона була прикута до ліжка, заважало з колегами вживати спиртні напої.

EXMO affiliate program