Росія передала банді Мотороли найсучаснішу захисну амуніцію

22 ноября 2014 г. в 00:15

Росія відправила в останньому «гуманітарному» конвої бронежилети терористам Донбасу. Першими отримали нову захисну амуніцію батальйон Мотороли «Спарта».


Російські ЗМІ оприлюднили відео, на якому показано, що російський Фонд допомоги Новоросії і Донбасу забезпечує «героїв» захисною амуніцією.

Днями Фонд допомоги Новоросії і Донбасу відправив у Донецьк чергову партію гуманітарного вантажу. Найважливішою частиною допомоги є 100 бронежилетів, які носять назву «Мрія Мотороли». Ці бронежилети спроектовані з урахуванням досвіду міських боїв червня-липня й особистих побажань бойовиків. Вони мають 5 клас захисту.

За словами керівника Фонду Гліба Корнілова, бронежилети виготовлені за кошти народу Росії та тих, хто ще присилав гроші.

Окрім того, терористам у Росії спеціально виготовляють та передають шоломи з максимальним ступенем захисту — 2а. Також скоро виготовлять бойовикам і наколінники.

Зазначимо, існує безліч доказів підтримки Росією терористів Донбасу, проте Володимир Путін продовжує заперечувати очевидні факти.

 

По материалам: 7days

EXMO affiliate program