Росіяни закривають «ополченців» ДНР у підвали та відстрілюють по-тихому — бойовик

22 ноября 2014 г. в 06:04

Бойовиків ДНР обурюють події, які відбуваються на підконтрольних терористам територіях. Зокрема, вони не задоволені новою тамтешньою «владою», яка наживається на чужому горі та збагачується за рахунок війни, а також закриває у підвали «ополченців» та відстрілює їх по-тихому.

 

Про це повідомив «ополченець» Руслан Крупинін, новину передає Преса України .

«Мене обурювало, коли прибрали Стрєлкова, так само коли «замінили» Безлера, стали тиснути на Мозгового. Сьогодні дізнався, що моїх братів по зброї, тих із ким були з перших днів, тих із ким колись вступили у бій із сумською «Альфою» 5 травня, під неправдивими звинуваченнями закривають у підвали ДНР, відстрілюють по-тихому і роззброюють за бажанням панів, які вирішили, що вони боги, які у той час коли ми стояли на смерть у Слов’янську, вони займалися тим, що віджимали автосалони, банки і т. д.», — зазначає бойовик.

Проте імені цього «бога» ополченець не викриває, а лише додає, що «жителі Донецька знають, про кого я говорю, як і бійці Стрєлкова, Безлера, і ті, хто не піарився на камери за рахунок життів своїх бійців».

Рядових бойовиків цікавить, хто прибирає бойових командирів і ставить на їх місце популістів.

«Тепер виникає питання: хто спонсорує цей злив Новоросії? Хто прибирає бойових командирів і ставить на їх місце популістів, котрі наживаються на чужому горі та збагачуються за рахунок війни?», — запитує Руслан Крупинін від імені всіх «ополченців».

«Це вже не війна, це просто переділ власності, але не з палицями, а з танками й автоматами… Не за це ми брали у руки зброю, і не за це йшли на смерть», — наголошує бойовик.

Окрім того бойовик додає, що їхніми руками «владу беруть, такі ж як і були всі ці 20 років».

Зазначимо, дедалі більше «ополченців» ДНР і ЛНР розчаровуються у російсько-українській війні та «доброті» Росії. Вони не розуміють, за що вони воюють та втрачають багатьох побратимів, адже обіцяне Росією «райське» життя досі не настало.
 

EXMO affiliate program